Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Adaptic cégről

Az Adaptic egy cseh egészségügyi székmárka, mely mozgó ülőrésszel rendelkezik, így alkalmas az egész napos irodai üléshez és otthon végzett munkához egyaránt.

Az Adaptic márkanév alatt kínált termék egy csehországi cég által kifejlesztett, és gyártott terápiás szék, mely egy igen különleges, speciálisan kialakított, billenő ülőlappal rendelkezik, így alkalmas akár egész napos irodai munkavégzéshez, vagy home office-ban való használatra egyaránt. Az Adaptic Innovation cég alapítója Martin Macháček, aki töb, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a terépiás székek fejlesztésében, gyártásában, és értékesítésében. Az Adaptic ma már Európa első két vezető terápiás szék gyártó cégének az egyike. 

2019-ben az Adaptic Evora terápiás szék modell 1. helyezést ért el a prágai FYZIOklinika fizioterápiás központ, szakértői által végzett teszteken. Az Adaptic terápiás székek teret biztosítanak a kismedence természetes mozgásának fenntartásához, és speciális kialakításük által stimulálják a gerincoszlopot támasztó, valamint a hát, és a törzs mélyizmait (DCSM).

Egyedülálló előnyük továbbá a különleges adaptív, billenő  ülőlap, amely enyhíti, illetve megszünteti a hátfájást, ellazítja a merev nyaki gerinc szakaszt, megelőzi a rossz testtartást, ezáltal a porckorongsérv kialakulásának veszélyét, és így csökkenti a tartós helytelen testtartástól, és ülő-pozitúrától hosszú távon kialakuló krónikus problémák eshetőségét.  

Az Adaptic cég termék kínálatában megtalálhatóak a Mio, Evora S, Evora Plus, Comfort, Xtreme, Style, Desire, és Solo modellek, állítható magasságú SmartDesk asztalok, valamint az A+ fantázianevű ergonomikus termékcsalád.

Termékeinket személyesen a Cseh Köztársaságban található bemutató termeinkben tekintheti meg, és próbálhatja ki -többek között a következő városokban:

Prága, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Jihlavá, Liberec, Olomouc, Ostravá, Pilsen, Rousínov, Tábor, Zlín, illetve  online az www.adaptic.cz, és www.adaptic.hu weboldalakon.

Cégünk 2019 év óta Szlovákiában is működik – szlovák nyelvű weboldalunkat az alábbi linken érheti el:

www.adaptic.sk.