Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kérdések az Adaptic terápiás székekről

Kedves meglévő, és leendő Ügyfeleink!

Forduljon hozzánk bizalommal termékeinket illető bármilyen kérdésével – illetve amennyiben a megfelelő terápiás szék kiválasztásához segítségre lenne szüksége – örömmel állunk szíves rendelkezésükre!

Üzleti Partnerek jelentkezését várjuk!

Az Adaptic terápiás székek különleges, billenő ülőlapja az ülőalkalmatosság akár egész napos irodai, vagy otthoni használatát is lehetővé teszi! Az Adapatic cég most kezdi meg Magyarország egész területén a termék promócióját, és bevezetését.

Olyan viszonteladó üzleti Partnereket keresünk, akik szívesen felvennék kínálatukba, és ajánlanák az Adaptive terápiás székeket igényes Ügyfeleik számára!

Amennyiben élni kíván ezzel a különleges lehetőséggel, akár exkluzív értékesítési lehetőséget is biztosítunk Önnek Magyarország bizonyos területeire vonatkozólag! Várjuk jelentkezését egy sikeres, kölcsönösen előnyös együttműködés reményében!


Sárközy Éva, értékesítési igazgató
Adaptic Magyarország

Elérhetőség

Kapcsolat