Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adaptic szerzői csoport

Az Adaptic márkanév alatti szerzők csoportja, akik az egészséges üléssel foglalkoznak. Új egészségügyi termékek fejlesztésén dolgoznak, vagy segítenek az ügyfeleknek a megfelelő szék kiválasztásában.

A szakmai cikkek mindig a fizioterápia, a mozgás, a mozgásszervi rendszer és más szakértők támogatásával és felügyeletével készülnek.

Adaptic márka

Az Adaptic az orvosok és gyógytornászok által ajánlott egészségügyi székek cseh gyártója

Az Adaptic cseh egészségügyi székek mindenki számára készültek, aki irodában vagy otthon dolgoznak, és szeretnék megelőzni a hátfájást. Az Adaptic 16 éve kutatja az egészséges ülést, amely során az elfordítható ülések különféle változatait tesztelte. Így jött létre a szék jelenlegi formája, amelyet orvosok és gyógytornászok is ajánlanak és, amelyek – amint azt a vizsgálatok kimutatták – bizonyítottan jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Az Adaptic székek fő elve egy rugóra rögzített lengőülés. Gyengéd mozdulatokkal bevonja a mélystabilizáló rendszer izmait, erősíti azokat és egészséges ülést biztosít.