Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértők véleménye

Mit mondanak a szakértők az Adaptic egészségügyi székekről?

Bc. Bouzková Jana

Gyógytornász

Az ADAPTIC szék lehetővé teszi a hosszú távú ülést a helyes ülés ideális paramétereivel, az ülést nem kell rögzíteni, hanem a test támaszpontjait kell rögzíteni. Ennek a széknek a használata tudat alatt oda vezet, hogy mozogjunk anélkül, hogy ez a mozgás elvonná figyelmünket a munkáról.

Egész vélemény olvasása

Az Adaptic az egészségügyi szék-teszt győztese

Az Adaptic mozgatható üléses egészségügyi szék 1. helyezést ért el a forgószékek piaci tesztjén, amelyet a prágai Chodoveban található Fizioterápiás Klinika szakemberei végeztek.

Tudjon meg még többet

Vilišová Iveta

Gerinctorna oktató SM-rendszer, Studio Fit-Vitalita

Ha sportol is, de ülő munkát végez, az Adaptic egészségügyi széknek élete részének kell lennie. Az üléskor, amikor lehetősége van az izmok aktiválására, felbecsülhetetlen. Nagyon elégedett voltam, és nem szeretnék más széket a munkahelyemen.

A fizikai aktivitás, az egészséges életmód és az egészségügyi szék kombinációja a legjobb kombináció egészsége szempontjából.

Egész vélemény olvasása

MUDr. Bludovský David, Ph.D.

Neurochirurgiai részleg FN Plzeň

Az ülőlabdának alternatívája lehet egy „lebegő” ülésű szék. Minden „instabil” ülés célja, hogy a gerinc körüli izmokat megkösse a hosszan tartó ülés során. A hosszú távú tesztek eredményeiről nincs áttekintésem. De ha szeretnél hasonló eszközökbe fektetni, javaslom, hogy próbáld ki és nézd meg, vagy keress a neten a felhasználói hozzászólásokban és  tapasztalatoknál.

Forrás: uLékaře.cz

MUDr. Vavrinová Gabriela

Főorvos, klinika ProCare, Pozsony

Az életmód jelentős változása, az új foglalkozások megjelenése miatt, különösen a számítástechnika fejlődésével összefüggésben, ma már kijelenthető, hogy az ülő munkavégzés az uralkodó. A hosszú távú ülés nem jelent megfelelő terhelést a mozgásszervi rendszer, különösen a gerinc számára. A nem megfelelő ülés ezt a terhet jelentősen rontja.

Egész vélemény olvasása

MUDr. Hübnerová Michaela

Fizioterapeuta, rehabilitációs specialista

Több mint fél éve használom az Adaptic egészségügyi széket és rendkívül elégedett vagyok vele. Egyedülálló és innovatív ülésforma, minden elvárásomnak megfelel.

Tapasztalataim alapján mindenkinek ajánlom az Adaptic széket, aki huzamosabb ideig ülő munkát végez, krónikus hátfájással küzd, serdülőkorú gyerekeknek valamint felnőtteknek vertebrogén betegségek megelőzésére.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Bílková Iva, Cert. MDT

Vezető fizioterapeuta, FYZIOklinika Prága 4 - Chodov

A lengő ülésnek köszönhetően a test általános tartása javul, a hasizmok és a medencefenék izmait aktívan bevonják és megerősítik. A kismedencei szervek vérellátása is fokozódik, ami pozitív hatással van a funkcionális sterilitás, a prosztataproblémák kezelésére vagy az aranyér megelőzésére.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Mináriková Jitka

Vezető fizioterapeuta, Chronicare - Life Star, a. s., Brün

Szakmámban gyógytornászként dolgozom, rendelőben, ahová a betegek széles köre érkezik. Ha egy diagnózist kellene választanom, ami százalékarányban vezet a pácienseim körében, akkor a hátfájást mondanám. Az én dolgom, hogy kiderítsem, miért fáj a hátuk.  A mozgásszegény életmód egyértelműen a leggyakoribb ok.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Pisarčík Ján

Speciális gyógytornász

Fizioterápiás tanulmányaim során kezdtem ráébredni arra, hogy a megfelelő ergonómikus ülés rendkívül fontos, de csak az hátfájással küzdő betegekkel végzett több éves munka után értettem meg teljesen, milyen jelentős és gyakran negatív a hosszú távú helytelen ülés. Csodálatos volt látni, hogy a megfelelő ergonómiai ülésgyakorlatok beiktatása után a betegek hátfájdalma nemcsak csökkenni kezdett, hanem ami még fontosabb, hosszú távon teljesen megszűnt.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Garbarz Karolina

Gyerek fizioterapeuta, Szanatórium Klimkovice

Az Adaptic cég képviselőivel egy prágai szakmai, gyógytornász konferencián találkoztam először. Ott mutatták be a székeiket. Már kinézetre is jól néztek ki – masszív, stabil konstrukciójuk volt, és nagy fémrugó volt az ülés alatt. Tetszett az anatómiailag kialakított, légáteresztő anyagból készült háttámla és a felső végtagok alatti támaszok.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Klánová Lucie, DiS.

Fizioterápia megalapítója Na Dvorku centrumban

Az általam 2015-ben alapított Na Dvorka Központban számos betegségben szenvedő gyermek és felnőtt gyógytornáját biztosítjuk. Nagy részük hátfájással küzdő beteg. Legtöbb esetben az izomzat egyensúlyhiánya okozza a problémát, amely többek között mozgásszegény életmódhoz vezet. Egyes izmok megrövidülnek, mások (különösen a törzsizmok) gyengülnek. Kevés beteg tudja megfelelően és kellően kompenzálni ezt az állandó ülő és statikus munkát a gerinc tevékenységével.

Egész vélemény olvasása

Mgr. Šenkýř Vojtěch

Fizioterapeuta, FN Brün

Az Adaptic egészségügyi székeknél a gerinc mélystabilizáló rendszerének izmai az enyhe kiegyensúlyozó mozgásnak köszönhetően aktívak (azaz core - has- és hátizmok, medencefenék és rekeszizom), ami megszünteti a klasszikus ülés passzivitását.

Egész vélemény olvasása