Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vásárlói tapasztalatok

Olvassa el vásárlóink ​​tapasztalatait

19 000+ elégedett Adaptic széktulajdonos
380+ vállalat, akik az Adaptic termékekre esküdnek
13 bemutatóterem, ahol személyesen kipróbálhatja termékeinket

Martina L.

Jó nap! Nagyon szeretném megköszönni, az első naptól el vagyok ragadtatva a széktől! Szeretném kiemelni az Önök alkalmazottja által nyújtott szolgáltatást is. Körülbelül egy órát töltött velem, és kiváló tanácsokkal látott el, és hagyta, hogy nyugodtan teszteljem a széket.

Örülök, hogy e mellett döntöttem! 😊

Szép napot és hétvégét kívánok.

Üdvözlettel: L. Martina 

(A vásárló az Adaptic Evora egészségügyi széket rendelte)

 • kedves és segítőkész személyzet Prágában

A vásárlók leggyakrabban kiemelik

 • Gyors szállítási idő
 • Minőségi kivitelezés
 • Valóban megoldja a hátproblémákat
 • Luxus megjelenés
 • Kedves és segítőkész személyzet a bemutatótermekben

Ing. Bačina Ondřej

Az Adaptic Comfort egészségügyi szék és a SmartDesk pozicionálható asztal hat hónapos használatának tapasztalatait Ondra Bačina alias Tesláček filmezte le nekünk. Tekintse meg rövid videós áttekintését. (Teslaček az Adaptic Comforton ül a SmartDesk irodai asztalnál).

Füssiová Lenka

Gratulálok a minőségi termékhez és a cég professzionalizmusához. Véletlenül kipróbáltam az Adaptic széket egy fizioterápiás klinika várótermében. Még soha nem ültem ilyen egészségesen és egyben kényelmesen. Rövid telefonos egyeztetés után megvettem a széket. Két nap múlva házhoz szállították, ahogy azt ígérték. A széket alapvetően mindenkinek ajánlom, otthon és munkahelyen egyaránt. Tetszik a dinamikája. A minden irányban mozgó ülés, a rugalmasan állítható kartámla és fejtámlák alapvetően a nyak, csípő vagy lábmerevséget akadályozzák meg. Ez a szék határozottan azokhoz az apróságokhoz tartozik, amelyek szebbé, egészségesebbé és szórakoztatóbbá teszik a napot. Köszönöm!

B. Thomas

Engedjék meg, hogy tájékoztassam Önöket hogy tegnap megkaptam az új Evora + székemet. A futár kiszállítása, a nyomkövető szám segítségével, tökéletes volt, a szék összeszerelése egyszerű. Kellett egy kis idő, mire megszoktam az ülésmódot a széken, de már most szeretem ezt az új érzést.

A szék jól néz ki és kiváló minőségű. Köszönöm a segítséget, és hogy elküldték Svájcba. Határozottan ajánlom az ismerőseimnek, akik új széket szeretnének vásárolni.

Üdvözlettel: B. Thomas 

Stolár Andrej

Az Adaptic Xtreme modellel kapcsolatos tapasztalataim

Kezdetben szokatlan az ilyen típusú ülési módot, de nagyon hamar elkezdi megszokja és értékelni fogja.  Az ülés olyan hihetetlenül rugalmas, hogy extrém billentést tesz lehetővé, a korábban merev üléshez szokott gerinc pedig megkönnyebbül. Az ideális munkahelyzet az előre dőlés, míg a pihentető pozíció a háttámlának dőlés. Nem áll fenn a bekeményedés veszélye az esetenkénti oldaldőlésekkel. Úgy érzi, mintha egy csónakban lenne.

Igen, ahogy mondták, az első napokban enyhe fáradtság és fájdalom jelentkezik az alsó hátizmokban. Ez normális, mert most nincsenek rögzítve, hanem finoman kell dolgozniuk. Hosszan tartó számítógépes munka után azonban a székből való felkelést nem kíséri  gerincfájdalom. Az ember úgy érzi, mintha tornázott volna. Ez valóban nagy különbséget jelent. Eddig nem is tudom, hogyan dolgozhattam normál irodai széken :)

Igen, a szék ára egyáltalán nem alacsony, de az egészséges hátért mindenképpen megéri.

 • hihetetlenül rugalmas ülőrész
 • lehetőség a székek különböző modelljeinek kipróbálására
 • nagyon barátságos és segítőkész személyzet

Krátká Martina

A széket egy kolléganő ajánlotta nekem. Az irodában gyakran panaszkodtam, hogy fáj a hátam, amikor befejeztem munkát, egészen addig, amíg Alena egyszer meg nem mutatott egy egészségügyi széket az interneten. Egy darabig forgattam a szemem, milyen mélyen a zsebembe kellene nyúlnom - de ma már nem bántam meg! Egy ésszerű befektetés a saját egészségedért. Megéri!

Junková Romana

Az Adaptic szék a legmegfelelőbb pillanatban került hozzám. Az irodámban radikális változtatás  kellett. Segítségre és megfelelő támogatásra  volt szükségem, miután éveket rendszeresen irodai székben töltöttem. Így született meg a döntés. Ez volt az egyik legjobb, amit az utóbbi időben csináltam. Természetesen nem vásároltam meg azonnal. Egy kis keresgélés a neten, olvasás, összehasonlítás előzte meg. Remek volt az is, hogy néhány napig kipróbálhattam a széket, és a személyzet kedves, ma szokatlanul barátságos hozzáállásával is találkoztam.

A mérlegelés, hogy valóban ilyen módon fektessek be az egészségembe, megtérült. “Evorával” igazán barátok vagyunk. Az egész napot együtt töltjük az irodában. Hálás vagyok neki, hogy segített megtalálni a helyes üléshelyzetet, megszüntette a hátfájásomat, és folyamatosan erősítjük a mélystabilizáló izmokat is. Nem helyettesíti a rendszeres testmozgást, amely ma már az egészséges hát számára elengedhetetlen, de mint hasznos útmutató és segítő az ülőmunkához, jól működik. Lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mértékben elégedett legyek, és pontosan azt a pozíciót válasszam ki, amelyre szükségem van. Vagy úgy érzem, hogy szükségem van egy aktív ülésre, vagy "lezárom" az ülőrészt egy megfelelő pozícióval, és szilárdan ülve pihenem ki a rugó mozgását.

Jó érzés minden reggel visszatérni az irodába, és tudni, hogy egy megbízható “partner” vár rám és segíti a napomat.

Janoška Jiří

Az első igazi ("egészséges") irodai székem. Nem vagyok az a fajta ember, aki reklámot csinál, ez esetben viszont kivételt teszek, mert történt valami, ami manapság nem mindennapi.

Az irodai munka teszi ki a munkanapom nagy részét, különösen télen. Az évek során, amíg a munkafolyamatban voltam, lehetőségem volt kipróbálni a munkaszékek tömkelegét, de mindegyikben volt egy közös vonásuk. Semmit sem értek. Minél tovább ültem a székben, annál jobban “kiültem” magam, és mindig voltak különféle fájdalmaim stb.

Ezért  úgy döntöttem, hogy végre kipróbálok egy "egészségügyi széket". Kutakodtam, és az ADAPTIC székhez jutottam. Vélemények, leírás, weboldal, youtube. Minden ígéretesnek tűnt, kivéve az árát. Így hát halogattam a székcserét. De ahogy az történni szokott nálam, ami érdekelni kezd, egyszerűen vonz. Végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom a széket. Elmentem a brnói bemutatóterembe, és először tapasztaltam meg egy másfajta stílusú ülést. Ez olyan, amit  meg kell szokni, nem fogsz beleszeretni egyből.

Szóval megrendeltem, kifizettem, átvettem és összeszereltem. Otthon volt! Az első munkanap valami egészen más, szokatlan, de több órányi számítógép melletti ülés után semmi jele a hátfájásnak, egyszerűen nagyszerű. A gond csak az volt, hogy rossz magasságot választottam a teleszkópnak. Három közül lehet választani. Én a kisebbet választottam. És közepeset kellett volna.

A mai eladókkal kapcsolatos negatív tapasztalataim ellenére úgy döntöttem, hogy megpróbálom felvenni a kapcsolatot a gyártóval, és megkérdezem, van-e mód a teleszkóp cseréjére.

Az ezután következőtől teljesen elállt a lélegzetem. A hölgy az ADAPTIC cégtől futárt intézett, hogy hozzon egy új, közepes méretű gáz teleszkópot, és még az eredeti teleszkóp visszaszállítását is megszervezte. És mindezt minden költség nélkül.

Tudom, mindenki azt gondolja: "ennyi pénzért még jó, hogy", de ez manapság már tényleg nem automatikus. Az pedig már egyáltalán nem magától értetődő, hogy a cseréről nem kellett vitatkozni senkivel. Szóval nagy elismerésem az ADAPTIC-nak. Nagyszerű ügyfélszolgálat. És ami a legfontosabb, végre van egy székem, amin öröm ülni, és nem fáj a hátam. Szuper!

Nagyon ajánlom mindenkinek!!!!!

 • remek ügyfélszolgálat
 • van egy székem, amin öröm ülni
 • nincs hátfájás
 • gyors ingyenes dugattyúcsere
 • az első nap, szokatlan új típusú ülés
 • rossz magasságú gázteleszkópot választottam

Hlavatá Lucie

A munkahelyemen  meglehetősen nagy összeget különítettek el arra, hogy  javítsuk munkakörülményeinket. Gondolkodtam, hogyan költsem el helyesen, és rábukkantam egy cikkre az egészséges ülésről. És rögtön rákerestem, megtaláltam! Jelenleg menedzserként dolgozom, bár sok időt töltök terepen, de napi hat vagy több órát is ülök, amikorra befejezünk egy megbízatást. A tavalyi születésnapom óta nagyon fájt a hátam. Úgyhogy már egy hónapja van az irodámban egy gyönyörű zöld Evora Plus, és bár tudom, hogy rövid idő telt el, de elégedett vagyok vele és teljesen megszűnt a hátfájásom.

Bartoš Tomáš

Informatikusként csak két pozíciót ismerek a munkahelyemen: vagy a padlón mászkálok kábeleket szurkodva, vagy ülök az íróasztalomnál, szemeimet a képernyőre meredve. Rendszeresen járok tornázni és gyógytornász javaslata alapján vettem egy Adaptic egészségügyi széket. Új embernek érzem magam. Kellett egy kis idő, mire megszoktam, de ma már nem engedem el!