Üzleti Partnereket keresünk Magyarországon az Adaptic terápiás székek kiskereskedelmi értékesítésére. Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mgr. Bílková Iva, Cert. MDT

Vezető fizioterapeuta, FYZIOklinika Prága 4 - Chodov

A lengő ülésnek köszönhetően a test általános tartása javul, a hasizmok és a medencefenék izmait aktívan bevonják és megerősítik. A kismedencei szervek vérellátása is fokozódik, ami pozitív hatással van a funkcionális sterilitás, a prosztataproblémák kezelésére vagy az aranyér megelőzésére.

Ha a nap jelentős részét ülve tölti, nemcsak a mozgásszervi rendszer egészségügyi problémáit észlelheti, hanem például fejfájást, szívritmus zavart vagy vérnyomást, perisztaltikai vagy menstruációs ciklus zavarokat stb. a gerinc, a bordák és a medence izomzatának egyensúlyhiánya okozza, akkor könnyen enyhíthetők, megszüntethetők a problémák, illetve megelőzhető azok előfordulása, kiújulása.

A jól megválasztott szék és a megfelelő ülés döntő lehet azokban a helyzetekben, ha a munkanap nagy részét egy székben töltöd. Erre a célra az Adaptic szék ideális választás, mivel instabil, rugós alapja lehetővé teszi a medence minden irányú mozgását, így a csigolyaközi porckorongok és a gerinc izmai napközben dinamikusan terhelődnek. Ez a dinamika csökkenti a fáradtságot és a lágy szövetek és csigolyaközi lemezek túlterhelésének lehetőségét.